Ritini un būs vairāk ↓
Raksts
Sekot veiksmes planētai

Sekot veiksmes planētai

12.01.2013

Laura Ikauniece, žurnāls Citādā Pasaule par pasauli, ko tikai nojaušam, iespēja abonēt e-kioskā!

Gita patlaban uz savas ādas pārliecinās, kā astroloģija darbojas praksē. "Ir tāda astroloģijas programma, kas piedāvā noskaidrot, cik labvēlīga cilvēkam ir katra valsts. Profesionāļu lokā to sauc par astroģeogrāfiju. Man šajā kartē veiksmes un astroloģijas planēta "iet" pāri Zviedrijai, tāpēc izvēlējos šo konkrēto valsti un pilsētu. Manuprāt, katram uz laiku būtu svētīgi padzīvot ārzemēs, jo tas ļauj uz savu dzīvi paskatīties no malas," teic Gita. "Vēlos daudzveidot savu pieredzi un zināšanas, tāpēc abi ar vīru strādājam Stokholmā. Mana veiksmes planēta rāda, ka vismaz gadu ilgs laika periods būs veiksmīgs un panākumiem bagāts, ja dzīvošu ārzemēs. Kā gan es varētu šo iespēju neizmantot, ja cilvēkam tāda ir tikai reizi 12 gados."

Uzturoties Zviedrijā, Gitai ir vēlme vairāk stāstīt par Latviju, jo, izrādās, zviedru informācijas telpā ir ļoti skopa informācija.

Tava veiksmes planēta Stokholmā sevi jau attaisnojusi?

Jā, pateicoties veiksmei, man ir biroja telpas pašā Stokholmas centrā, kurās tagad konsultēju klientus astroloģijā. Skaisti! Nekad nebūtu domājusi, ka trīs mēnešu laikā var nostrādāt kāda neredzama reklāma, un tagad arī Zviedrijā man jau ir savs klientu loks. Savukārt klientus Latvijā un citās valstīs es turpinu konsultēt ar skype vai e-pastu palīdzību.

Zviedriem ir liela interese par astroloģiju?

Ar maniem zviedru klientiem ir interesanti. Bieži pie manis nāk tādi cilvēki, kuri jau reiz ir bijuši pie astrologa. Viņi vēlas salīdzināt - ko teiks cits. Man ir interesanti strādāt, jo ir arī konkrēti jautājumi par planētu kombinācijām. Piemēram, ierodas business woman, kura strādā konsultatīvā firmā par finanšu menedžeri, bet es redzu, ka zvaigžņu karte viņai rāda fantastisku mākslas talanta potenciālu, ko iespējams īstenot. Nav daudz tik izcilu planētu kombinācijas piemēru, tāpēc vaicāju: kā ar mākslu? Viņa atbild, ka neglezno. Bet māksla jau nav tikai gleznošana, tai var būt arī citas izpausmes. Sarunas gaitā atklājas, ka šī sieviete brīvajā laikā "niekojas" ar tēlniecību, rada oriģināldarbus. Esmu pārliecināta, ka viņa šo vaļasprieku varētu pārvērst par darbu.

Vai atšķiras jautājumi, ko astrologam uzdod zviedri un kas pārsvarā interesē latviešus?

Zviedrijā astroloģija publiskajā telpā nav tik populāra kā Latvijā. Lai gan... seksa tematiku arī šeit netiražē, bet katrā ģimenē ir vismaz trīs bērni. Ja runājam par jautājumiem, ko astrologam uzdod zviedri, tad parasti tie ir par darbu un mīlestību, tāpat kā latviešiem. Ziemassvētkos piedalījos korporatīvā pasākumā, kurā sniedzu astroloģiskās konsultācijas. Jāteic, vīrieši pasteidzās rindā pierakstīties ātrāk nekā sievietes. Viņi visi kā sarunājuši pirms konsultācijas palūdza: "Stāstiet man tikai to labo!" Jāteic gan, ka zviedriem, kuri pie manis bijuši, ir viegli horoskopi, vieglas karmas. Iespējams, tāpēc viņi ir izvēlējušies piedzimt valstī, kurā ir harmoniska un komfortabla vide, lai bez rūpju rievas pierē varētu īstenot savas idejas. Piemēram, vasaras beigās viens no maniem klientiem nolēma izveidot uzņēmumu, kas nodarbojas ar durvju piegādi un uzstādīšanu. Ar nelielām mārketinga aktivitātēm un bez īpašas piepūles dažu mēnešu laikā ir sasniegts 300 tūkstošu latu apgrozījums mēnesī. Apbrīnojami! Šajā pilsētā neviens nerunā par krīzi.

Tev ir 28 gadi, un jau vairākus gadus tu esi bijusi Astrologu asociācijas valdes priekšsēdētājas amatā. Kā tev tas izdevās?

Varbūt veiksme, cits teiktu, ka misija, vēl kāds - karma (smejas). Mana veiksmes planēta iet roku rokā ar astroloģijas planētu, un panākumu potenciāls ir saistīts ar astroloģiju neatkarīgi no tā, vai strādāju individuāli vai kādā organizācijā. Mani ļoti patīkami pārsteidza pirmā astroloģe, ar kuru tikos. Atlika nosaukt savus dzimšanas datus, un viņa par mani pastāstīja neiedomājami daudz, skatoties man toreiz vēl neizprotamā simbolu kartē. Nepagāja ne gads, kad jau pati mācījos astroloģijas skolā.

Tu ikdienā bieži ielūkojies savā astroloģiskajā kartē?

Es to no galvas zinu! Cilvēka dzimšanas karte ir nemainīga, un tas ir atskaites punkts daudziem notikumiem dzīvē, savukārt planētas kosmosā atrodas nemitīgā kustībā. Ja zini, kas notiek debesīs, un pārzini savu dzimšanas karti, vari būt lietas kursā par to, kas patlaban darāms un kas ne, kur veiksies, bet kur ne.

Kāda izskatās patiesi laimīga cilvēka zvaigžņu karte?

Tāda cilvēka horoskopā būs iespējams redzēt stipru veiksmes planētu un piemērotāko vidi, kur šo veiksmi realizēt. Veiksmes planēta laimīgajiem ir stipra kādās konkrētās zodiaka zīmēs, konkrētos gados un konkrētās kombinācijās ar citām planētām. Tāpēc laimīga cilvēka zvaigžņu kartei iespējamas ļoti dažādas variācijas. Nav tā, ka šodien un tieši šajā mirklī dzimst tikai veiksmīgie, bet jau pēc minūtes - īpaši nelaimīgie.

Vai taisnība, ka, nākot pie astrologa, uz veiksmīgu vizīti var cerēt tikai tad, ja pats esi kārtīgi sagatavojies?

Konsultācijā jau piedalās gan klients, gan konsultants. Skaidrs, ka vieglāk sadarboties ir tad, ja klients nāk ar konkrētu mērķi rast atbildes uz jautājumiem. Vairākums astrologu nav sajūsmā par frāzi: "Nu, pasakiet, kā man tur vispār viss izskatās kopumā?" Tomēr ikvienam astrologam savureiz ir nācies tulkot īpaši interesantas horoskopu kartes, ko atceras uz ilgu laiku, ja ne uz visu mūžu. Nereti atmiņu topā ir izcili labvēlīgas zvaigžņu kombināciju kartes vai, gluži pretēji, neticami drūmas. Ko nēsāt atmiņā - labo vai slikto -, tā jau ir katra cilvēka, arī astrologa, izvēle.

Astrologiem ir savs iekšējais ētikas kodekss, ko drīkst un ko ne?

Galvenais noteikums ir informācijas konfidencialitāte. Tas, kas tiek runāts konsultācijas laikā, netiek izpausts. Astrologs nedrīkst izlemt cilvēka vietā un izteikt fatālas prognozes, piemēram, nākamgad tu pametīsi vīru, salauzīsi kāju vai nomirsi. Protams, jārēķinās, ka katrs astrologs, skaidrojot klienta zvaigžņu karti, iegūto informāciju filtrē caur savu pasaules redzējuma prizmu. Viens to bildi mālēs mazliet tumšākās krāsās, cits uzsvērs iespējas, pozitīvo un koncentrēs uzmanību uz labvēlīgām prognozēm. Teiciens, ka vienam patīk māte, citam meita, vēl kādam kleita, būtībā atteicas arī uz sava astrologa izvēli.

Gaidāmās briesmas tiešām tik skaidri iezīmējas zvaigžņu kartē?

Var redzēt, ka gaidāms kāds apdraudējums dzīvībai vai veselībai, kādā laika periodā ir lielākas iespējas, ka būs sarežģījumi vai problēmas, taču astrologs nekad nedrīkst klientam piedāvāt jau gatavus dzīves scenārijus, proti, tevi apzags, atlaidīs no darba un tā tālāk. Ir bijušas konsultācijas, kurās jautā par dzīves ilgumu. Ar aiziešanu mūžībā ir mistiski - cik šos jautājumus esmu skatījusi, tik secinu, ka cilvēks var no dzīves aiziet gan tad, kad viņa zvaigžņu stāvoklis ir labs, gan tad, kad tas ir draudošs. Piemēram, horoskopā redzams, ka notiek vairāku planētu ciklu maiņa, būtu jāsākas nākamajam dzīves posmam, bet... cilvēks vienkārši aiziet no dzīves. Citkārt ir bijušas tādas planētu kombinācijas, kuras tieši varētu tulkot kā iespējamu pārcelšanos uz citām mājām, bet... vēlāk izrādās, ka tas nav jāsaprot burtiskā nozīmē.

Konsultāciju laikā klienti ir arī raudājuši?

Jā, tas vairāk saistīts ar klienta emocionalitāti. Bija periods, kad daudzi klienti konsultāciju laikā izplūda asarās. Tobrīd iedomājos, ka varbūt man uz galda vajadzētu turēt kārbiņu ar "profesionālajiem kabatlakatiņiem" jeb salvetēm kā psihoterapeitam. Kad cilvēkam ir atvērta dvēsele, atveras arī emocijas. Tas ir dabiski.

Kāds bijis dīvainākais jautājums, ko klients tev kādreiz uzdevis?

Reiz kāda sieviete Zviedrijā pavaicāja, vai astrologs ārstējot arī ar zālēm. Vai varēs izrakstīt medikamentus? Tāpat ir jautāts, vai astroloģija ir kas tāds, kas saistīts ar masāžu. Pārsvarā vaicā par darbu, attiecībām, kad ir un kad nav piemērots laiks kaut ko uzsākt. Viens klients reiz zvanīja un lūdza, lai apskatos viņa zvaigžņu kartē un pasaku, vai todien ir īstais laiks aicināt meiteni uz pirmo randiņu.

Astroloģijai jau ar daudz visādu paveidu: horārā, vēdiskā... Kā zināt, kuru izvēlēties?

Visās sistēmās par pamatu tiek ņemts planētu stāvoklis un savstarpējie aspekti. Kalns vienmēr ir viens, lai no kuras puses izvēlētos tajā kāpt.

Kādam, tavuprāt, jābūt labam astrologam?

Ar zināšanām ne tikai astroloģijā, bet arī psiholoģijā un ezoterikā, lai spētu saprast dažādus cilvēkus. Astroloģijas kartē var redzēt, kā cilvēks vislabāk uztver informāciju. Tieši tas jāņem vērā, skaidrojot klientam viņa zvaigžņu karti. Manuprāt, labs astrologs ir tāds, kurš pastāvīgi sevi pilnveido, mācās, papildina zināšanas.

Dzirdēts, ka nevajag ielūkoties bērna zvaigžņu kartē, līdz viņš sasniedz noteiktu vecumu...

Šajā jautājumā astrologu viedokļi atšķiras. Viss atkarīgs no tā, kā informācija tiek pasniegta. Ja astrologs zīdaiņa māmiņai pateiktu, ka viņas bērns būs dziedātājs, kuram neveiksies personiskajā dzīvē, kurš lauzīs kājas un rokas, citiem vārdiem sakot, izveidotu konkrētu scenāriju šā bērna nākotnei, tad tāds variants nekur neder. Toties nav nekas slikts, ja, ielūkojoties bērna zvaigžņu kartē, astrologs vecākiem var piespēlēt kādu labu ideju, lai zinātu, kādā virzienā attīstīt bērna talantus. Pēc bērna zvaigžņu kartes reizēm var ieteikt vecākiem, kam pievērst uzmanību audzināšanā, lai veidotos labākas attiecības. Kādam bērnam varbūt vairāk vajadzīgs miers un vienatne, savukārt cits ideāli jūtas sabiedrībā.

Taču, kas attiecas uz prognozēm, pilnībā piekrītu, ka mazam bērnam nākotnes prognoze nav vajadzīga. Atceros gadījumu, kad kliente lūdza palīdzību bērna vārda izvēlē. Bija sastādīts vesels saraksts ar vārdiem, un tika aptaujāti vairāki astrologi. Viedokļi par piemērotāko vārdu atšķīrās. Kāpēc? Jo ir dažādi varianti, kā noteikt vārda atbilstību cilvēkam. Es uzskatu, ka vārds ir jāskata pēc tā nozīmes. Piemēram, ja meitenes horoskopā redzams, ka viņa dzīvē būs cīnītāja, tad kurš vārds būs atbilstošāks - Maiga vai Viktorija, ar piepildi, ka vārds Viktorija nozīmē - uzvara?

Atceros, kad tikāmies pirmo reizi, tu jau pēc 15 minūtēm pajautāji, vai gadījumā neesmu Zivs pēc horoskopa. To var tik viegli pamanīt?

Ar horoskopiem ir tāpat kā ar kokteiļiem. Ir tādi, kas pagatavoti no ļoti daudzām sastāvdaļām, bet ir arī vienkāršāki salikumi, kuros viena sastāvdaļa dominē. Cilvēkiem, kuriem kāda raksturīga iezīme ir ļoti spilgti izteikta, to noteikt patiešām ir elementāri.

Daudz tiek runāts par pāru saderību pēc horoskopu zīmēm. Vai nav tā, ka būtībā jebkurš sader ar jebkuru, ja vien abi to vēlas?

Plašsaziņas līdzekļos partneru saderību skatās pēc Saules zīmes horoskopā jeb, kā tautā saka, atkarībā no tā, kādā horoskopā cilvēks dzimis, jo to jebkuram bērnam ir viegli izskaitļot. Taču, ja šim jautājumam pieiet nopietnāk, lai divi spētu sadzīvot kopā zem viena jumta, jāņem vērā arī citu planētu kombinācijas, ne tikai viens rādītājs. Piemēram, kopdzīvei un ģimenes saimniecībai būtisks ir Mēness, kas parāda, cik labi cilvēks jūtas mājās. Ja vienam Mēness būs Auna zīmē, viņš mūždien gribēs aktivitāti un kādu dzirksteli, turpretim, ja otram Mēness būs Mežāža zīmē, viņš gribēs mieru un kārtību. Jautājums - kā šie cilvēki spēs sadzīvot, lai gan pēc šabloniskā horoskopa jeb Saules zīmes sader itin labi.

Saki, vai no horoskopiem, ko divos teikumos publicē avīžu pēdējā lappusē, ir kāda jēga?

Ir pieprasījums - ir piedāvājums. Jāskatās, kurš šīs prognozes ir rakstījis. Lasītājam jāzina, vai viņš ir izteikts savas horoskopa zīmes pārstāvis. Proti, ja viņa individuālajā zvaigžņu kartē no 10 planētām vismaz 3-5 atrodas viņa horoskopa zīmē, kur ir arī Saule, tad avīzē publicētās prognozes būs visai atbilstošas.

Ja tev būtu iespēja izvēlēties, kurā horoskopa zīmē dzīvot, proti, pārbīdīt planētas sev labvēlīgā virzienā, ko tu izvēlētos?

Katrai zīmei ir labumi un arī savi trūkumi. Esmu apmierināta ar savu esošo horoskopu. Par savu ideālo horoskopu astrologi parasti fantazē tad, kad vēl mācās. Tad domā - lūk, šī planētu kombinācija, tie nu gan ir laimīgie! Es astroloģiju vairāk uztveru kā ceļvedi, līdzīgi kā laika apstākļu prognozi. Rīt gaidāms lietus, tātad vajag atbilstoši apģērbties, ja gaidāms saulains un silts, jādodas uz pludmali. Viss ģeniālais ir vienkāršs.

Pilnmēness laikā visas cilvēku dīvainās uzvedības izpausmes parasti noveļ uz to. Vai tur ir kāda sakarība?

Mēness atbild par cilvēku emocijām. Kad ir pilnmēness, cilvēka emocionālā pasaule ir visatvērtākā, tāpēc šis laiks ir piemērots svētku svinēšanai. Ja esi harmonisks un ar dzīvi apmierināts, arī pilnmēness laikā viss būs kārtībā. Turpretim, ja esi cīnījies ar negatīvām domām, apslāpējis negācijas, pilnmēness laikā tas viss ar dubultu sparu izpaužas.

Dzīvniekiem var sastādīt horoskopus?

Jā, var, ja ir zināms dzimšanas datums, laiks un vieta. Man ir šķirnes kaķis ar visiem dokumentiem, un varu teikt, ka viņš pilnībā atbilst savam horoskopam. Viņam no Lauvas zīmes piemīt vēlme būt uzmanības centrā, un pat pieaugušā vecumā viņš joprojām rotaļājas kā mazs kaķēns. Ja kāds skatās televīziju, kaķis noteikti apsēdīsies ekrānam priekšā - lai skatās uz viņu! Viņa horoskopā ir arī savi spriedzes aspekti, kas liek par sevi manīt. Ir bijuši vairāki gadījumi, kad viņš kaut kur iestrēdzis, iesprūdis. Tomēr katru dienu es nebūt neskatos horoskopā, lai zinātu, kāda manam kaķītim būs šī diena.

Visbeidzot - kādu zvaigznes mums visiem sola šo gadu?

Pirmajā pusgadā veiksmes planēta (Jupiters) atradīsies Vērša zīmē. Fortūna aplaimos mākslas un baudas lietpratējus, lielāka nozīme tiks piešķirta izsmalcinātībai un kvalitātei. Vairāk dominēs interese par praktisku labumu.

Sākot no jūnija, veiksmes planēta pāries Dvīņu zīmē, un tā ir saistīta ar rakstniecību, žurnālistiku, komunikāciju, tirdzniecību. Labās zvaigznes tad spīdēs pār šīm jomām. Kas attiecas uz pārbaudījumu planētu (Saturnu), tā jau noteiktu laiku atrodas Svaru zīmē, tāpēc nevienam vien ir jārisina attiecību jautājumi. Rudenī, sākot no oktobra, pārbaudījumu planēta pāries Skorpiona zīmē un beigs cilvēkus skolot attiecību jautājumos. Toties tad būs vairāk pārbaudījumu, kas saistās ar varu, naudu un dažādām kaislībām. Tomēr, kā allaž, būtu jācenšas izmantot pēc iespējas vairāk iespēju, kas mums katram ir dotas.

Kā tev šķiet, vai pēc astroloģijas vienmēr būs pieprasījums?

Pieprasījums ir jau vairāk nekā divus tūkstošus gadu un būs vismaz tikpat ilgi!

Gitas Priedes vizītkarte

Izglītība

  • Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultāte (bakalaura grāds) un Ekonomikas vadības fakultāte (maģistra grāds)
  • A. Vittes Hamburgas astroloģijas akadēmija
  • A. Rača astroloģijas skola
  • Baltijas Astroloģijas skola
  • Starptautiskā astrologa kvalifikācija Hamburgā

Specializācija astroloģijā

Astropsiholoģija, cilvēka spējas un talanti, dzīves uzdevumu noteikšana, profesijas izvēle, karjeras perspektīvas, savstarpējās attiecības, horoskopa izveide uzņēmumiem.

Visas intervijas

Redaktors iesaka

Tikai Mocarts

Tikai Mocarts

12. decembrī Lielajā Ģildē ...

Lasīt vairāk 16 komentāri
Sigulda velogida - seniora pavadībā!

Sigulda velogida - seniora ...

Ļauties rāmam un nesteidzīgam ...

Lasīt vairāk 16 komentāri
Latviešu mēmā kino zvaigzne

Latviešu mēmā kino zvaigzne

Izstāde un lekcija „Jaunā ...

Lasīt vairāk 11 komentāri
Akcija „Café Spleen jeb Augusts 1914”

Akcija „Café Spleen jeb ...

Rīgas - Eiropas Kultūras galvaspilsētas ...

Lasīt vairāk 11 komentāri

Iepazīšanās

Iepazīsties ar vairāk nekā 7498 seniori.lv lietotājiem!

Atrast

  • Compliment of the day to you. I am Ms Serina Johnson, I am sending
    this brief letter to solicit your partnership to transfer $9.5
    million US Dollars. I shall send you more information and procedures
    when I receive positive response from you.Kindly reply to me
    with this my alternative email address.( )
    Best Regards,
    Thanks
    Ms. Serina Johnson..........Sveiki,

    Kompliments no dienas jums. Es esmu Serina Johnson kundze, es sūtu
    tas īss vēstule lūgt jūsu partnerattiecības nodot $ 9,5
    miljoni ASV dolāru. Es sūtīt jums vairāk informācijas un procedūras
    kad es saņemt pozitīvu atbildi no you.Kindly atbildi uz mani
    ar šo manu alternatīvo e-pasta adresi. ()
    Ar laba vēlējumiem,
    paldies
    Ms Serina Johnson

    sarina Pirms 3 gadiem, 9 mēnešiem
  • Aizdevuma piedāvājumu finanšu starp Mr un Mrs īpaši Francija, Beļģija, Šveice, Rumānija, Itālija, Spānija, Kanāda, Portugāle, Vācija, Austrija, Indija, salas, Māršala...). Jums nepieciešams naudas aizdevumiem starp indivīdu sejas finansiālas grūtības, lai beidzot izkļūt no strupceļa, kas izraisījuši bankām, noraidījumu ierakstu pieteikties uz fondiem. Mēs esam starptautiska struktūra finanšu ekspertu, kas varētu veikt jums aizdevumu summa, kas jums nepieciešams un ar nosacījumiem, kas atvieglo dzīvi. Es varu jums palīdzēt šādās jomās: finanšu, hipotekāro kredītu, investīciju, auto aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, kredītlīnija, otrais Hipotekārais kredīts izpirkšanu, personas aizdevums. Mēs izsniedzam aizdevumus, sākot ar €5000 25 miljoni minimālā € līdz visām personām, kas ir spējīgs izpildīt nosacījumus. Esat reģistrējies, banka aizliegta, un jums nav favor no bankām. Mans procentu likme ir 2 % gadā. Ja jums naudu citu iemeslu dēļ, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai iegūtu vairāk informācijas. Es esmu pieejams tikties ar maniem klientiem, kas ilgst līdz pat 5 dienām pieteikuma formas saņemšanas. Ja jums ir interese, lūdzu, sazinieties ar mani plašāku informāciju. Lūk, mans e-pasts:



    PS: Ziņojumu beidzot, lai palīdzētu tiem, kas ir nepieciešams.
    PALDIES PAR SADALI ŠO INFORMĀCIJU, LAI PALĪDZĒTU TIEM, KAM IR VAJADZĪGA NAUDA, LAI ATRISINĀTU PROBLĒMU, VAI VEIKT PROJEKTA.

    geraldine Pirms 1 gada, 10 mēnešiem
  • Jūs vēlaties naudu starp privātpersonām ieguldīt nekustamajā īpašumā vai iegādāties automašīnu vai parādu konsolidācijai aizdevumu vai kredītu izpirkšanai vai personīgos nolūkos. Ja jums ir laba reputācija un spēj izpildīt savas saistības maksāt, lai es varu jums apliecināt, ka aizdevuma noteikumi lietderība krūtsgals drošu un pieejamu visiem sabiedrības slāņiem.
    Mans procentu likme ir 2%, saskaņā ar noteiktu pabalstu. Atmaksas termiņš tiek sniegta saskaņā ar ienākumiem no aizņēmēja poolt.Olid jūs atteicāties aizdevumu neatbilst Bankas prasībām jebkur, nevilcinieties sazināties ar mani pa pastu:

    vergaro01 Pirms 1 gada, 1 mēneša
  • NEW KREDĪTU REFORMA procentos no 1,90% attiecībā uz visām

    Nepieciešams studējošā kredītu, kredītu, lai iegūtu vadītāja apliecību, auto aizdevumu, hipotēku, kredīta darbu, finansējumu personas projektu? Ar kapitāls, kas tiks izmantoti, lai nodrošinātu aizdevumus starp īstermiņa un ilgtermiņa konkrētus visiem nopietniem cilvēkiem, kuri reālajā nepieciešama, procentu likme ir 1,90%, virs termiņa atmaksas, un es ieviest risinājumus kredīts (1) ekskluzīvs un efficaces.Je esmu pieejams, lai apmierinātu manu klientiem līdz pat 48 stundām, lai redzētu, 2 dienas no saņemšanas jūsu pieteikuma veidlapas. nav nopietni atturēties persona

    Sazinieties tikai pa pastu.

    E-pasts:
    E-pasts:
    E-pasts:

    Antoniovale Pirms 8 mēnešiem, 4 nedēļām
  • Jus esat ieredni, zemnieki, mazie uznemumi, amatnieki vai jebkura veida personas, un jums ir nepieciešams aizdevums, lai apvienotu paradus vai lai palidzetu jusu uznemumiem atgriezties cela, vai atsaktu lielako dalu no jusu uznemumu bažam.
    Mes palidzam cilvekiem, kam ir finansialas grutibas, kuriem vajadzigs atbalsts saviem projektiem, vai lai vini varetu atmaksat savus paradus un sakt ar labu pamatu. Neatkarigi no summas. Šeit mes varam jums palidzet
    - finanšu aizdevums
    - Nekustama ipašuma aizdevumi
    - Ieguldijumu aizdevums
    - Automobilu aizdevums
    - Konsolidacijas parads
    - kredita atpirkšana
    - personigie krediti
    - skolas aizdevums
    e-pasts:

    bertina03 Pirms 1 mēneša

Lūdzu ienāciet, lai pievienotu komentāru.

Mūsu draugi (klikšķini uz bildes)

  • Olimpiskais sporta centrs
  • Sava Dizaina Telefonu Vāciņi
  • Dienas Žurnāli
  • Latvijas Mākslas akadēmija
  • Projekts StarDust
  • Labklājības ministrija
  • Rīgas domes Labklājības departaments
  • Osteo.lv
  • tikaisievietem.lv
  • Medkursi
  • Dalbes Līcis
  • Iespēju karte
  • Piepūšamās atrakcijas